Koji Si Tip Mlade?

Dan venčanja će biti ispunjen mnogim detaljima koji odražavaju vaš stil i osobine.
Kada počnete planirati svoj dan venčanja, morate da definišete koja vrsta mlade ste vi. Ako vam je teško da odredite svoj stil svadbe, za vas smo pirpremili tri vrste neveste.
Proverimo i saznajmo kako da uključite vaše osobine u vaš veliki dan.

1.Klasična Mlada


Ako volite klasični, romantični film, preferirate tradiciju, jednostavnost i eleganciju, onda ste klasična nevesta. Klasična mlada uvek preferira tradicionalne stilove i klasične odevanje poput klasične princeze.  Klasične mlade mogu da se odluče za venčanje u domu ili mestu iz detinjstva ili u mestu gde čuvaju posebna sećanja za njih, jer te tradicije moraju biti sastavni deo tog dana.

2. Prirodna Mlada

Uživate li u aktivnostima na otvorenom i volite biti u skladu s prirodom? Brinete li za prirodu i ljubav kao za slobodan duh? Onda ste verovatno prirodna mlada, takođe poznata kao boemska nevesta. Prirodne neveste su definitivno tipovi koji vole venčanja na otvorenom, a njihove usluge trebaju odražavati njihovu ljubav prema zemlji. Za svaku prirodnu nevestu venčanica mora imati detalje čipke i neku veselu notu i sjaj. Kosu obično drže prirodnom, a šminku jednostavnu s dozom bledo ružičaste na očima i usnama sa puno sjaja.

3. Šik Mlada

Da li uživate da radite stvari na svoj način? Ne bojite se prekršiti pravila? Tradicija vam definitivno nije prioritet? Vi ste šik nevesta koja ne želi da joj se kaže kako mora živeti svoj život ili barem kako da upravlja svojim venčanjem. Svadbene haljine šik neveste sigurno će pokazati njihove osobine i stilove, neka haljine budu njihove omiljene boje, bela je tako dosadna. 

Postoji mnogo više vrsta nevesta i svaka nevesta je posebna i jedinstvena na svoj način. Koja ste vi vrste neveste? Ili ste možda mešavina? Recite nam u komentarima ispod.