na vrh
 • Maturske haljine
 • Haljine za venčanje
 • Haljine za trudnice
  Haljine za trudnice
 • Haljine za svadbu
 • Haljine za punije
 • Haljine za deveruše
  Haljine za deveruše
 • Duge svečane haljine
 • Kratke svečane haljine


HALJINE - TWO SISTERS

 

PRODAJA SVEČANIH HALJINA - duge, kratke, lagane... Za svakoga po nešto!

Za sve Vas koji volite haljine i da lepo izgledate u njima.

Sve haljine za vaše svečanosti - rođendane, svadbe , krštenja, mature, apsolventsko, godišnjice, pogledajte sve haljine i odaberite pravu.

Kupite brzo i lako, mogućnost naručivanja online i telefonom (pročitajte kratko uputstvo). U slučaju da želite, odabranu haljinu možete probati u  Novom Sadu.

Pored svih ovih mogućnosti, ukoliko niste sigurni koja vam veličina odgovara, kroz formu koja postoji za svaki proizvod, a vidljiva je klikom na DETALJI, pošaljite nam svoje mere (obim grudi, ispod grudi i kukova). Isto možete učiniti i kroz formu na kontakt stranici, samo što tada treba navesti bar šifru haljine koja se nalazi na kraju naziva svake haljine (broj).

Tu smo za sva pitanja koja imate.

 Imamo pogodnost za vas – haljinu možete kupiti putem administrativne zabrane ili čekovima građana na period do 6 meseci.

 

 

VRSTE HALJINA

 

 

 Duge svečane haljine

Duga svečana haljina je poseban odevni predmet koji svaku devojku i ženu čini glamuroznom i primećenom. Budite posebne i elegantne. Učinite vaše svečane trenutke nezaboravnim u našim svečanim modelima.

Pogledajte DUGE SVEČANE HALJINE

Haljine za venčanje

Želela bi da se udaš u svečanoj haljini? Ne voliš venčanicu, ne sviđaju ti se ti krojevi i ne želiš venčanicu na svom venčanju? Tražiš lepu belu, krem ili šampanj elegantnu svečanu haljinu? Dosadili su ti uobičajeni krojevi i modeli. Možda mi imamo upravo ono što tražiš?
Takođe ukoliko želiš haljinu za presvući posle venčanice, imamo takođe predivan izbor modela.

Pogledajte HALJINE ZA VENČANJE

Haljine za deveruše

Želite nezapamćene fotografije sa svadbe sa sestrama, drugaricama u istim haljinama ili istoj nijansi boje, a više različitih modela? Sviđa vam se ideja da imate deveruše na svojoj svadbi. Pogledajte svečane modele haljina koje vam upravo to nude. Neka vaše najdraže zablistaju sa vama tog dana.

Pogledajte HALJINE ZA DEVERUŠE

Haljine za svadbu

Svadba je predivno veselje. Bilo da ste majka, tetka, ujna, sestra, kuma… volite da izgledate lepo, da se osećate ugodno i da se veselite tog dana u elegantnoj svečanoj haljini. Naši modeli vam upravo to sve omogućavaju i čine da tog dana ne samo izgledate prelepo već i da se tako osećate.

Pogledajte HALJINE ZA SVADBU

Haljine za trudnice

Ukoliko ste u drugom stanju, a imate važnu svečanost i želele biste da lepo izgledate, imamo rešenje i za vas. Naše elegantne haljine za trudnice će učiniti da zablistate i izgledate fenomenalno.

Pogledajte HALJINE ZA TRUDNICE

Haljine za punije

Želite model kojim biste voleli da prikrijete višak svojih kilograma? Volite da nosite haljine, ali često ne uspevate da nađete odgovarajući broj ili kroj? Ukoliko ste devojka ili žena koja voli da izgleda lepo i nosi svečanu haljinu možda upravo za vas imamo odgovarajući model koji tražite. Istaknite sve ono što volite a prikrijte ono što vam se ne dopada.

Pogledajte HALJINE ZA PUNIJE

Maturske haljine

Bliži se matursko veče. Izbor haljine ponekad ume da bude pravi izazov. Maturantkinje često zamisle haljinu kakvu bi želele da imaju i nose za matursko veče, međutim ne mogu je uvek pronaći. Upravo iz tog razloga pogledajte ovde svečane modele koje ste možda upravo zamislile i zablistajte na maturskoj večeri poput princeze.

Pogledajte MATURSKE HALJINE

Kratke svečane haljiine

Volite kratku haljinu? Veliki izbor modela kratkih haljina
svih vrsta: sa bretelama, top modeli , vezivanje oko vrata,
sa jednom bretelom, asimetrični modeli…

Pogledajte KRATKE SVEČANE HALJINE

Pridružite nam se

Ukoliko vam se sviđaju naše haljine, učinićemo da prvi budete obavešteni o najnovijim modelima i kolekcijama.